Training voor Vectorworks

Wil je meer halen uit Vectorworks?

Beginner of professional, artiest of technisch tekenaar, occasionele gebruiker of volwaardig expert: Design Express biedt kwalitatieve trainingen voor iedereen. Onze trainers zijn zelf architect, interieurprofessional of tuinspecialist. Ze gebruiken Vectorworks dagelijks en delen hun trucs graag met jou.

Standaard of op maat? In groep of alleen?

Een standaardtraining verloopt volgens een vast stramien. Je volgt de training met 3 tot 7 personen in een leslokaal en op computers van Design Express. De meeste lessen duren 6 uur, maar sommige cursussen worden gespreid over verschillende lesdagen. Dankzij de syllabus kan je achteraf makkelijk verder oefenen.

Voor specifieke opleidingsnoden stellen we een cursus op maat samen. Bij zo'n maatwerktraining heb je de volledige vrijheid: je kiest zelf - in overleg - de lesinhoud, de trainingslocatie, de datum, de lesduur en het aantal deelnemers. Een maatwerktraining kan volgen op een audit, waarbij we jouw werkmethode en tekeningen analyseren. Een cursus op maat heb je al vanaf €450 (4 lesuren).

Op zoek naar kleine tips&trucs?

Op ons YouTube-kanaal vind je instructievideo's die je Vectorworks-gebruik net iets vlotter maken. Deze videotrainingen zijn uiteraard geen vervanging van onze professionele lessen, maar wel een nuttig aanvulling erop.

Opleidingscheques en -premies in Vlaanderen

Design Express is een 'gecertificeerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille' in Vlaanderen. Dat betekent dat je als werknemer bij een Vlaams bedrijf of als KMO of zelfstandige in Vlaanderen (vanaf april 2016) tot 40% kan besparen op je trainingskosten door de opleiding te betalen met opleidingscheques. Werk je in de audiovisuele sector, dan kom je bovendien in aanmerking voor de opleidingspremies van Mediarte.

 

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief BTW.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660