VECTORWORKS VOOR AFGESTUDEERDEN & stagiairs

Gefeliciteerd met je welverdiende diploma!

Jij hebt talent, wij hebben de tools

Omdat we jong talent graag mee op weg zetten, ontwikkelden we ons Student2PRO-programma. Daarmee koop je als pas afgestudeerde of stagiair-architect de professionele versie van Vectorworks met een fikse korting van 33%. We zetten bovendien je Vectorworks Education-bestanden gratis om naar een professioneel bestandsformaat. Voeg je er Vectorworks Service Select aan toe - ook met een korting van 33% - dan profiteer je van gratis upgrades, online trainingen en technische ondersteuning.

Student2PRO betekent uitstekende ontwerpsoftware tegen een uitstekende prijs.

Geïnteresseerd?

Wil je graag bestellen of heb je meer informatie nodig? We helpen je graag verder.

Voorwaarden

  • Student2PRO is een programma voor pas afgestudeerde bachelors of masters in de studierichtingen architectuur, tuin- en landschapsarchitectuur, interieurvormgeving, meubeldesign, decorontwerp, en andere. Contacteer Design Express in België of Nederland om te weten of jouw studierichting op de lijst staat.
  • Om in aanmerking te komen voor Student2PRO bezorg je ons een afstudeerbewijs van je hogeschool of universiteit.
  • Ben je ingeschreven als stagiair bij de Belgische Orde van Architecten en kan je ons daar een bewijsstuk van bezorgen? Dan kan je eveneens genieten van Student2PRO, en dit tot een jaar na het beëindigen van je stage.
  • Om te kunnen profiteren van 33% korting op een Vectorworks Service Select-contract, sluit je dat contract samen met de aankoop van je Vectorworkslicentie af.
  • De aankoop dient te gebeuren binnen een jaar na afstuderen of het beëindigen van je stage.
  • De aankoop kan alleen op jouw eigen naam of op naam van jouw eigen zaak.
  • De licentie kan niet worden aangekocht als aanvulling op een bestaande licentie.
  • De licentie kan niet worden doorverkocht, tenzij aan een firma waarvan je zelf de eigenaar bent.
  • Het aanbod is alleen van toepassing op de Nederlandstalige Vectorworks Standaard, Vectorworks Architectuur & Interieur, Vectorworks Tuin & Landschap, Vectorworks Spotlight, Vectorworks Studio en Renderworks.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660