Vectorworks Cloud Services

De Vectorworks Cloud Services bieden je de vrijheid om je Vectorworks-ontwerpen op elk ogenblik en op elke plek te raadplegen, te annoteren en door te geven aan anderen.

Via een desktop-synchronisatie laad je je projectbestanden naar de Cloud. De standaard online schijfruimte is 5 GB. Van elk online projectbestand worden automatisch PDF's afgeleid die publiek beschikbaar zijn.

Je kan deze tekeningen raadplegen, delen en annoteren via de Vectorworks Cloud Services-website. En dankzij Vectorworks Nomad, de mobiele applicatie voor Vectorworks Cloud Services, zijn je tekeningen zelfs op iPad of iPhone, Android-toestel of Kindle Fire beschikbaar. 

Ben je klaar met je revisie, dan plaats je de PDF's weer terug in de Cloud. De geannoteerde bestanden zijn dan gewoon beschikbaar in de Cloud en dus ook op je eigen computerdesktop.

De voordelen hiervan zijn duidelijk: je hebt op elk moment en op elke plek toegang tot je projectbestanden - en je kan ze ook altijd en overal annoteren. Die bestanden kan je eenvoudig delen met anderen, voor een vlotte samenwerking. De vaak processor-intensieve berekening van zichtvensters (bijvoorbeeld met Renderworks) wordt overigens volledig in de Cloud uitgevoerd, terwijl je zelf rustig verderwerkt op je eigen computer. Zo gemakkelijk!

Alleen voor leden...

Leden van Vectorworks Service Select kunnen de mogelijkheden van de Vectorworks Cloud Services gratis gebruiken:

Kijk en leer...

Vectorworks Cloud Services en Dropbox

In Vectorworks Cloud Services en Vectorworks Nomad kan je gebruik maken van je Dropbox cloud-opslag. Deze video toont de nodige stappen voor de configuratie.

 
 

Van vaste computer naar tablet

Vectorworks Cloud Services en Vectorworks Nomad kunnen bestanden gebruiken die zich bevinden in je Dropbox cloud-opslag. Deze video toont de synchronisatie tussen een vaste computer en een tablet.

 
 

Vectorworks Nomad Grijpfunctie

Als je meetpunten wil aangeven op een zichtvenster in plattegrond, kan je dat vanaf nu met de precisie van een CAD-programma. Deze video toont de nieuwe grijpfunctie in Vectorworks Nomad.

 
 

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660