Fotografische of handgetekende weergave

Toon je klant hoe de toekomst eruit kan zien! Met Renderworks werk je elk 3D-model op tot een overtuigend fotorealistisch beeld of een aantrekkelijke handgeschetste weergave. Deze aanvullende software is volledig in Vectorworks geïntegreerd. Als Vectorworksgebruiker ben je er dus meteen in thuis. En dat aan een prijs die je niet zou verwachten van professionele rendersoftware.

(Soundstone - house of music - Nicolai von Stromberg)

Sinds versie 2011 maakt Renderworks gebruik van een bijzonder krachtige en snelle technologie die beelden van topkwaliteit garandeert: de rendermotor van Cinema 4D, een product van de Duitse ontwikkelaar MAXON. Dat betekent snelle en aantrekkelijke projectvisualisaties zonder tijdrovende instellingen of complexe dialoogvensters.

Wil je voor je projecten 3D-animaties realiseren? Dan raden we graag Cinema 4D aan. Dankzij de gedeelde rendermotor kan je je Vectorworks 3D-model naadloos en inclusief alle visualisatie-informatie uitwisselen met Cinema 4D. Bovendien heb je met Cinema 4D nog meer controle over de beeldkwaliteit.

(hotellobby, gemodelleerd met Vectorworks en gerenderd met Renderworks)


 

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660