Vectorworks: veelzijdige CAD-software

Vectorworks is een van de meest veelzijdige professionele CAD-pakketten op de markt, met gespecialiseerde versies voor verschillende branches.

 

Vectorworks
Studio

Vectorworks Studio combineert de mogelijkheden van Standaard, Architectuur & Interieur, Tuin & Landschap en Spotlight. Het is de perfecte oplossing voor grensoverschrijdende opdrachten.

Vectorworks
Architectuur

Vectorworks Architectuur is speciaal ontwikkeld voor architecten en interieurarchitecten. Het biedt zowel intuïtieve CAD-gereedschappen als geavanceerde BIM-features.

Vectorworks
Landschap

Vectorworks Landschap is de branche-oplossing voor hoveniers, tuinarchitecten en stedenbouwkundigen, met krachtige en gespecialiseerde tuin- en landschapstools.

Vectorworks
Spotlight

Vectorworks Spotlight is de referentie voor alle professionals in de entertainment- en eventbranche, met speciale tools voor lichtontwerp, zaalorganisatie en decorvormgeving.

Vectorworks
Interieurbouw

Vectorworks Interieurbouw is de beste oplossing voor schrijnwerkers en interieurbouwers in de Benelux. Gemakkelijk, krachtig en flexibel, van indrukwekkende visualisaties tot professionele CNC-koppelingen.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660