VECTORWORKS SPRINGT ERUIT OP G2 CROWD
Het is gebeurd: de G2 Crowd heeft gesproken. In de laatste editie van haar ‘Grid and Index’-rapporten focust de toonaangevende beoordelingswebsite van officiële business solutions onder meer op Vectorworks, Inc. Vooral het veelzijdige BIM-pakket Vectorworks Architect gooide hoge ogen.

De betrouwbare G2 Crowd-rapporten geven een software ranking weer op op basis van de vele onbevooroordeelde en directe recensies van geverifieerde gebruikers. Uit de meest recente ranking blijkt dat 92% van de Vectorworks Architect-gebruikers uiterst tevreden is over het programma. Op gebruiksgemak geven ze de software zelfs een 8,5 - een score waarmee het BIM-programma heel wat concurrerende pakketten achter zich laat.

Vectorworks Architect behaalde een tevredenheidsscore van 92%.

De tevredenheid over een product en het gebruiksgemak ervan worden beide berekend op basis van een gepatenteerd algoritme dat rekening houdt met de feedback van effectieve gebruikers. Op die manier kunnen potentiële kopers van Ontwerp- en BIM-software de verschillende producten makkelijk onderling vergelijken en een doordachte keuze maken uitgaande van oprechte feedback.

“Het is geweldig om Vectorworks Architect erkend te weten door de G2 Crowd. Deze scores zouden nooit mogelijk zijn geweest zonder de steun van onze geweldige gebruikers,” zegt Dan Monaghan, vice president van marketing bij Vectorworks. “Zij zijn het die ons jaar na jaar gemotiveerd houden in onze missie om de beste BIM-software voor de AEC-industrie uit te werken.”

Bekijk ons 'Vectorworks Architect G2 Crowd'-profiel hier en laat gerust een beoordeling achter.

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660