INTERIORCAD 2018: wat is er nieuw?
Een upgrade zou geen vooruitgang zijn als er niet heel wat verbeteringen en uitbreidingen van het reeds bestaande aanbod aan vasthingen. Interiorcad 2018 lost die belofte alvast ruimschoots in..

Naast een algemene versnelling van het tekenproces (het eenvoudig plaatsen van kasten uit een bibliotheek, het vlot hertekenen van beslag en rasters…) springen vooral verbeteringen zoals de gesplitste achterwand in het oog. De sokkeloptie werd gevoelig uitgebreid, met als meest opvallende vernieuwing de individueel instelbare voeten

Volledig nieuw in het aanbod is de optie ‘Kanten beheren’, waardoor je nu ook verschillende afplakbanden kunt installeren op eenzelfde onderdeel op maat.

Wat visualisering betreft, biedt interiorcad 2018 je de mogelijkheid om zowel in 2D als in 3D de weergave van je project te wijzigen. Zo kun je vanaf nu de afmetingen, kastnamen, draairichtingen en het gebruikte beslag in tekstvorm weergeven op je 2D/3D-plan.


Maar daar stoppen de vernieuwingen nog niet: het is tegenwoordig ook mogelijk om werkplaatsgegevens te genereren per individuele kast. Bij de indeling van een kast heb je bovendien nog onmiddellijke maatvoering. Je moet een kast dus niet eerst plaatsen om deze gegevens weer te geven in de configurator.

De CNC-exporten werden uitgebreid met Maestro CNC en Biesse voor Biesseworks en B-solid. Daarnaast zijn de exports nu ook eenvoudig te groeperen per kastelement. Van solide software gesproken.

En het allergrootste voordeel van dit programma? Dat jij jouw droominterieur nog gemakkelijker, nog sneller en nog gedetailleerder kunt uitwerken!

Vraag dus vlug vrijblijvend een offerte aan via sales.be@designexpress.eu (België) of
sales.nl@designexpress.eu (Nederland).

Om na ontvangst van je serienummer je nieuwe software te downloaden, klik hier.

Ben je vlugger overtuigd door beelden dan door woorden, bekijk dan snel deze geïllustreerde voordelen van interiorcad 2018:

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660