INTERIORCAD 2018: wat is er nieuw?

Een upgrade zou geen vooruitgang zijn als er niet heel wat verbeteringen en uitbreidingen van het reeds bestaande aanbod aan vasthingen. Interiorcad 2018 lost die belofte alvast ruimschoots in.. Verder lezen »

WEBINAR: A Placemaking approach to design

Vind jij het je taak als architect om verder te denken dan het pure ontwerp? Wil jij de toekomstige gebruikers van jouw design stimuleren om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van hun nieuwe omgeving? Markeer dan woensdag 21 februari 2018 in je agenda. Verder lezen »

AR spreekt tot de verbeelding

Je eigen ontwerp alvast eens in haar toekomstige omgeving neerplanten om te zien of het je klanten bevalt? Kleine discrepanties ontdekken tussen je getekende design en de werkelijke uitvoering ervan? Voor de Vectorworks-gebruiker is het niet langer toekomstgefluister, maar wel een toegevoegde realiteit. Verder lezen »

Vectorworks 2018 introduceert Message Center

Vectorworks 2018 introduceert slim Message Center Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Vectorworks, maar ben je geen fan van de vele nieuwsbrieven in je mailbox? Vectorworks 2018 has got the message! Verder lezen »

Gratis studentenversie Vectorworks 2018

Ben je student en sta je te popelen om aan de slag te gaan met de nieuwste software van Vectorworks? Ga dan snel naar het studentenportaal voor je download! Verder lezen »

Nederlandstalige Vectorworks 2018

Vectorworks 2018 biedt een waaier aan krachtige mogelijkheden die het modelleren versnellen, je werkmethode verbeteren en je de voordelen van BIM laten ontdekken. Ook de Nederlandstalige versie is nu beschikbaar. Verder lezen »

Vectorworks 2018 is er!

Het is zover: Vectorworks 2018 is er. Met nieuwe, gespecialiseerde gereedschappen in Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Vision, Studio en Standaard kunnen ook Benelux-ontwerpers uit verschillende vakgebieden binnenkort aan de slag. Verder lezen »

Vectorworks 2017 nu in 11 talen beschikbaar

Sinds de Engelstalige release van Vectorworks 2017 in september vorig jaar werden er reeds 9 anderstalige versies uitgebracht. Later deze maand zal het totaal op 11 worden gebracht met de release van de Chinese versie. Verder lezen »

BIM voor landschapsarchitectuur

Building Information Modeling (BIM) is voor veel architecten, ingenieurs, aannemers en andere bouwprofessionals een vaste waarde geworden binnen de workflow. Maar waar ligt de meerwaarde voor de landschapsarchitect? Verder lezen »

Vectorworks 2017 met de module interiorcad

Met interiorcad heb je een schrijnwerkatelier op je computer. De nieuwste versie voor Vectorworks 2017 introduceert enkele fantastische updates. Verder lezen »

Webinars februari

Schrijf je nu in voor onze gratis Vectorworks-webinars van de maand februari. Deze leermomenten laten je toe om op een zeer kostefficiënte en snelle manier interessante zaken op te steken omtrent onze software. Verder lezen »

BIMtonic: wegwijs in de BIM-wereld

Een initiatief dat ontwerpers onderdompelt in BIM; dat sponsoren wij bij Design Express maar al te graag! Verder lezen »

Breakfast@Batibouw

Start Batibouw met een stevig ontbijt voor pro's! Verder lezen »

Webinar: 3D-modelleren

Of je nu een complete newbie of doorwinterde professional bent op het vlak van 3D-modelleren, iedereen kan wat leren uit het recent georganiseerde webinar 'The Art and Function of 3D Modeling'. Verder lezen »

Vectorworks valt (alweer) in de prijzen

Het volk heeft gesproken! Onze software nam onlangs weerom twee awards in ontvangst, zowel gebaseerd op stemmen van het publiek als op basis van een jurypanel. Verder lezen »

Uitgelicht: nieuwe irrigatie-tools in Vectorworks 2017

Desondanks het groeiende belang van irrigatie-ontwerp binnen de tuin-en landschapsarchitectuur bestond er tot voor kort nog geen moderne ontwerpsoftware die voldoende aan deze vraag voldeed. Juist daarom hebben wij baanbrekende irrigatie-tools opgenomen in Vectorworks Tuin & Landschap 2017. Verder lezen »

BIMobject App vanaf nu ook beschikbaar in Vectorworks 2017

Fantastisch nieuws; de gratis BIMobject App zit vanaf nu geïntegreerd in de Vectorworks 2017-software. Verder lezen »

Webinar: verbeter je render-skills

Wil je je klanten een wow-effect bezorgen en je presentaties verbeteren met prachtige renderings? Na deze nieuwe webinar van slechts 60 minuten ben je uitgerust om je klanten precies te laten ervaren hoe het is om binnenin je ontwerp te staan, zelfs tot aan het meubilair. Verder lezen »

Tutorial-Serie: Remarkable Renderworks

Een klant overtuigen van je ontwerp gaat zoveel makkelijker als deze kan ervaren hoe alles er in de echte wereld zal gaan uitzien. Het is exact daarom dat wij Renderworks hebben geïntegreerd in de nieuwe Vectorworks 2017. Verder lezen »

Vectorworks stevig op het podium bij enquête

Terwijl zowat iedereen zich mengt in het eeuwige Apple vs. Android-debat reikt de technologiekeuze voor ontwerpers en architecten nog een heel eind verder. De cijfers van een recente enquête spreken echter voor zich; Vectorworks draait mee met de top. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660