Nederlandstalige Vectorworks 2019 nu beschikbaar

Het is zover: de Nederlandstalige en Franstalige versies van Vectorworks 2019 zijn beschikbaar in de Benelux. Vectorworks 2019, dat betekent sneller en efficiënter werken dankzij de nieuwe en verbeterde gereedschappen in Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Studio, Standaard, Braceworks™ en Vision. De lokale versie van deze nieuwe release bevat zoals steeds gereedschappen en instellingen die aangepast zijn aan de noden van de Benelux-markt. Verder lezen »

Mojave al geïnstalleerd?

Het nieuwste besturingssysteem van Apple is gelanceerd. Zoals ieder jaar vraagt deze update ook bij ons om enkele last-minute aanpassingen. Wacht dus nog even met de installatie van macOS Mojave en hou onze website in het oog. Verder lezen »

Vectorworks 2019 is er

Het is zover: Vectorworks 2019 is er. Alle gebruikers in de Benelux kunnen binnenkort sneller en efficiënter werken dankzij de nieuwe en verbeterde gereedschappen in Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Studio, Standaard, Braceworks™ en Vision. Verder lezen »

Gratis webinars Vectorworks 2019

Ben je net zo enthousiast over de komst van Vectorworks 2019 als wij? Schrijf je snel in voor de gratis webinars van Vectorworks, Inc. en ontdek alle innovaties en verbeteringen van de nieuwe Vectorworks Spotlight, Architectuur en Landschap. Verder lezen »

Vectorworks 2019: wekelijkse sneak peek

Het is weer zover: de nieuwste Vectorworks-versie komt eraan! Tot aan de lancering bieden we jullie iedere week een voorproefje van de aanstormende nieuwigheden in Vectorworks 2019. Verder lezen »

NIEUW in Vectorworks 2018 SP3: gereedschap Binnenraam of -deur

Vandaag vallen we met de binnendeur in huis, want het gereedschap Binnenraam of -deur is gearriveerd! Verder lezen »

Vectorworks op het WK

Vectorworks en voetbal... geen goede match? Natuurlijk wel!  Verder lezen »

Exporteren. Gewoon proberen.

Heb je een Vectorworks Standaard en dacht je dat Bluebeam niet voor jou was? Dan hebben wij goed nieuws: sinds de release van Vectorworks 2018 is PDF Export ook beschikbaar voor alle Standaard-gebruikers. Verder lezen »

Webweergave werpt een nieuw licht op je ontwerp

Als ontwerper ken je je design van binnen en van buiten. Bied je klanten en collega's ook die kans met de vernieuwde webweergave van Vectorworks 2018 SP3. Verder lezen »

Fotogrammetrie: in 1 - 2 van foto naar 3D

Wil je een representatief 3D-model creëren ter verbetering van een bestaande situatie, maar heb je noch de tijd, noch het geld om metingen uit te voeren, complexe vormen te modelleren of een laserscan te laten maken? Als lid van Vectorworks Service Select heb je sinds kort genoeg aan enkele doordachte foto’s op Vectorworks Cloud Services (al dan niet geïntegreerd met Dropbox of Google Drive) om je omgeving in 3D te doen herrijzen. Verder lezen »

VECTORWORKS SPRINGT ERUIT OP G2 CROWD

Het is gebeurd: de G2 Crowd heeft gesproken. Verder lezen »

NIEUW: bespreek je projecten in Bluebeam

Wat gebeurt er als een toonaangevende BIM-software-ontwerper en een vooraanstaande ontwikkelaar van slimme samenwerkingssoftware de handen in elkaar slaan? Verder lezen »

Verlicht communiceren: Vectorworks introduceert GDTF

Samen met MA Lighting (ontwikkelaar van slimme lichtsturingssystemen) en Robe lighting (producent van innovatieve bewegende lichten en digitale lichtproducten) staat Vectorworks aan de wieg van een nieuw, revolutionair data format: het General Device Type Format (GDTF).  Verder lezen »

MOSA VERBETERT EXPORTMOGELIJKHEDEN

Exporteer je tegeloppervlakken direct naar Vectorworks dankzij de geüpgraded Mosa Pattern Generator®. Verder lezen »

INTERIORCAD 2018: wat is er nieuw?

Een upgrade zou geen vooruitgang zijn als er niet heel wat verbeteringen en uitbreidingen van het reeds bestaande aanbod aan vasthingen. Interiorcad 2018 lost die belofte alvast ruimschoots in.. Verder lezen »

WEBINAR: A Placemaking approach to design

Vind jij het je taak als architect om verder te denken dan het pure ontwerp? Wil jij de toekomstige gebruikers van jouw design stimuleren om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van hun nieuwe omgeving? Markeer dan woensdag 21 februari 2018 in je agenda. Verder lezen »

AR spreekt tot de verbeelding

Je eigen ontwerp alvast eens in haar toekomstige omgeving neerplanten om te zien of het je klanten bevalt? Kleine discrepanties ontdekken tussen je getekende design en de werkelijke uitvoering ervan? Voor de Vectorworks-gebruiker is het niet langer toekomstgefluister, maar wel een toegevoegde realiteit. Verder lezen »

Vectorworks 2018 introduceert Message Center

Vectorworks 2018 introduceert slim Message Center Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Vectorworks, maar ben je geen fan van de vele nieuwsbrieven in je mailbox? Vectorworks 2018 has got the message! Verder lezen »

Gratis studentenversie Vectorworks 2018

Ben je student en sta je te popelen om aan de slag te gaan met de nieuwste software van Vectorworks? Ga dan snel naar het studentenportaal voor je download! Verder lezen »

Nederlandstalige Vectorworks 2018

Vectorworks 2018 biedt een waaier aan krachtige mogelijkheden die het modelleren versnellen, je werkmethode verbeteren en je de voordelen van BIM laten ontdekken. Ook de Nederlandstalige versie is nu beschikbaar. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660