Inschrijven voor Summercamp in Vlaanderen

Ben je ontwerpstudent en wil je je tekenskills een boost geven? Schrijf je nu in voor Vectorworks Summercamp op diverse Vlaamse campussen in augustus en september. Verder lezen »

6-8/06/2018 - Gratis naar Design District, Rotterdam

Van 6 tot 8 juni kun je ons vinden op stand V70 van Design District, hét trefpunt voor de interieurbranche. Verder lezen »

Deze zomer: gratis demo voor interieurbouwers

Ben je interieurbouwer en op zoek naar een gebruiksvriendelijk tekenpakket om snel je kasten uit te werken in 2D en 3D? Ontdek wat interiorcad voor je kan doen tijdens een gratis demo door onze interieurbouwexpert Willem. Verder lezen »

Summercamp voor ontwerpstudenten in Vlaanderen

Ben je ontwerpstudent in Vlaanderen en wil je je tekenskills een boost geven? Meld je dan nu al aan via onderstaand formulier en wij houden je op de hoogte van de start van de inschrijvingen.  Verder lezen »

Gebruikersdag volzet

De Vectorworks Gebruikersdagen 2018 zijn een overdonderend succes. Met meer dan 1.000 inschrijvingen zijn alle beschikbare plaatsen  in Antwerpen én Maarssen ingenomen. De inschrijvingen zijn bijgevolg afgesloten. Verder lezen »

Gebruikersdagen 2018

Schrijf je snel in voor de Vectorworks Gebruikersdagen op dinsdag 20 maart (Antwerpen) of donderdag 29 maart (Maarssen). Verder lezen »

Gebruikersdagen in maart

Wachten jullie ook vol ongeduld op de start van de inschrijvingen voor de Gebruikersdagen? Nog even geduld tot volgende week! Verder lezen »

Gebruikersdagen 2018 op 20 en 29 maart

Markeer het alvast in je agenda: op 20 en 29 maart organiseren we opnieuw de populaire Vectorworks Gebruikersdagen. Verder lezen »

15-17/01/2016 - CUE2018, Rotterdam

Design Express nodigt je van harte uit voor een bezoek aan CUE2018, de tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie die van 15 tot 17 januari plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. Verder lezen »

Gratis workshop voor tuiniers in Gouda

Ben je tuinarchitect of hovenier, maar nog geen Vectorworks-gebruiker? Ontdek hoe vlot je jouw creatief tuinidee omzet naar een verbluffend ontwerp in Vectorworks tijdens onze gratis workshops Tuin. Verder lezen »

9-11/01/2018 - Groene Sector Vakbeurs, Hardenberg

Kom ons een bezoekje brengen op stand 223 van De Groene Sector Vakbeurs, hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche.  Verder lezen »

1/2/2018 - Dag van de Openbare Ruimte, Brussel

Als openbare ruimte jouw ding is, moet je op 1 februari op de Dag van de Openbare Ruimte te Brussel zijn. Niet alleen voor een demonstratie van Vectorworks Landschap 2018 op stand 4.50, maar ook voor een lezing van Design Express over BIM voor stedenbouw en  landschap. Verder lezen »

15-16/11/2017 - Festivak, Utrecht (NL)

Festivak is dé vakbeurs voor evenementen - en dus een must voor Design Express. Ontdek Vectorworks Spotlight 2018, Vision en de nieuwe add-on module Braceworks op stand 17. Verder lezen »

Dit najaar: gratis demo interiorcad voor interieurbouwers

Ben je interieurbouwer en op zoek naar een gebruiksvriendelijk tekenpakket om snel je kasten uit te werken in 2D en 3D? Ontdek wat interiorcad voor je kan doen tijdens een gratis demo door onze interieurbouwexpert Willem. Verder lezen »

27-28/09/2017 - Dag van de Openbare Ruimte, Utrecht (NL)

Als openbare ruimte jouw ding is, moet je op 27 en 28 september op de Dag van de Openbare Ruimte te Utrecht zijn. Niet alleen voor een demonstratie van Vectorworks op stand 3.1.08, maar ook voor een lezing van Design Express i.s.m. IMOSS. Verder lezen »

Gratis BIM-workshops in zomer en najaar

Ontdek tijdens de zomer of het najaar alle tips & trucs van Building Information Modeling tijdens onze gratis workshop voor nieuwe BIM'ers. Verder lezen »

Summercamp in Vlaanderen

Ben je ontwerpstudent in Vlaanderen en wil je je tekenskills een boost geven, schrijf je dan snel in voor Vectorworks Summercamp 2017. Verder lezen »

Gratis demo interiorcad voor interieurbouwers

Ben je interieurbouwer en op zoek naar een gebruiksvriendelijk tekenpakket om snel je kasten uit te werken in 2D en 3D? Ontdek wat interiorcad voor je kan doen tijdens een gratis demo door onze interieurbouwexpert Willem. Verder lezen »

Gratis workshop voor nieuwe BIM'ers

Ontdek alle tips & trucs van Building Information Modeling tijdens onze gratis workshop voor nieuwe BIM'ers. Verder lezen »

RealVisuals op Breakfast@Batibouw

RealVisuals is een studiebureau dat digitale support levert aan architecten en de erfgoedwereld, via state of the art 3D-opmeettechnieken. Daarmee creëert het bedrijf nauwkeurige, digitale plannen van bestaand patrimonium - de eerste stap in elke vorm van renovatie. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660