Stagebedrijven gezocht
Het HMC (Hout-en Meubileringscollege) is op zoek naar enkele stagebedrijven voor hun leerlingen Interieuradviseur (BOL4), zodat ook zij de aangeleerde Vectorworks-skills kunnen oefenen in een praktijkomgeving.

Het HMC is een kleinschalige MBO vakschool die opleidingen aanbiedt in de hout-, meubel-, woon- en interieurbranche. Daarnaast komen ook enkele kleinere specialistische richtingen aan bod, zoals die van creatief vakman en pianotechnicus. Deze relatief kleine vakschool heeft onderwijslocaties in zowel Amsterdam als Rotterdam.

In de loop der jaren heeft het HMC steeds gestreefd naar een nauwe koppeling met het bedrijfsleven, zodat het onderwijs goed aansluit op de werkpraktijk en er voor de leerlingen een ruime keuze aan stageplaatsen voorhanden is. 

Voor leerlingen Interieuradviseur (BOL4) is het HMC momenteel op zoek naar nieuwe stagebedrijven die twee periodes van 10 weken per schooljaar beroepspraktijkvorming kunnen aanbieden. 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jan-Burger Troost via jb.troost@hmcollege.nl. De algemene informatie over het HMC kan je hier vinden.

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660