HP Z2 Mini: speciaal voor CAD-gebruikers
Wat een mooi voorbeeld van kruisbestuiving tussen IT en architectuur, die nieuwe HP Z2 Mini! Dit werkstation, gemaakt door en voor ontwerp-professionals, heeft alles in zich om jouw CAD-ervaring naar een nieuw niveau te tillen.

Moest je op zoek zijn naar een nieuw werkstation, neem dan zeker de HP Z2 Mini mee op in je optielijst. De kleine behuizing (het toestel past zowaar in je hand) doet misschien anders vermoeden, maar qua kracht moet de Z2 zeker niet onderdoen voor andere werkstations. Verder zijn het aantrekkelijke design én het feit dat Vectorworks als gecertificeerde software werd opgenomen toch ook maar mooi meegenomen.

Let wel op: bij deze computer kan je zelf de hoeveelheid RAM en het type grafische kaart kiezen. De instapversies van deze computer zijn niet geschikt voor nieuwere generaties van Vectorworks. De systeemvereisten voor Vectorworks 2017 vind je hier.

Vraag het maar aan Vectorworks-gebruiker Studio Libeskind, die het toestel reeds een kans gaf: "De snelheid van creëren en de complexiteit van projecten zijn enorm toegenomen de laatste jaren. Wat een geluk dat computers zoals die van HP de visies van ontwerpers tot leven trachten te wekken."

Vanaf december kan je de HP Z2 Mini in huis halen. Het lijkt ons alvast het overwegen waard!

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660