Vijf Vectorworks-gebruikers bij laureaten "De Vlaamse Tuinaannemer 2016"
Reeds enkele jaren worden de mooiste tuinen bekroont tijdens de wedstrijd 'De Vlaamse Tuinaannemer'. Met enige trots kunnen wij vermelden dat er maar liefst 5 Vectorworks-gebruikers als winnaar uit de bus kwamen. 

In de categorie Minder dan 250 uitgevoerde m² ging Tuinonderneming Monbaliu met het goud lopen. Het is niet de eerste keer dat Monbaliu een gouden plak weet te versieren tijdens deze wedstrijd, hij deed dit kunstje ondertussen reeds voor de vijfde keer over. 

Tuinonderneming Monbaliu

 

Verder lijkt de toekomst der Vectorworks-gebruiker ook verzekerd; maar liefst twee van de drie laureaten in de categorie Jong Talent maken gebruik van onze software. Het goud was weggelegd voor Stijn Phlypo Tuindesign en het brons ging naar Pieter Gyssels

    

Stijn Phlypo Tuindesign                                                                 Pieter Gyssels

 

Ten slotte maken ook twee van de drie winnaars uit de categorie Groen Kleurt...gebruik van Vectorworks. Het goud ging hier naar Viridis Tuinarchitectuur (André Goemaere), terwijl het zilver werd uitgereikt aan Mathieu De Telder.

   

Viridis Tuinarchitectuur                                                                Mathieu De Telder

 

Neem deel aan onze gratis workshops voor groenprofessionals en wie weet behoor jij wel ooit tot de laureaten van deze mooie wedstrijd.

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660