BIMtonic heft het glas op 15, 22 en 29 november
Vorig jaar werd de eerste BIMtonic met succes op tafel gezet. Dit jaar doen de organisatoren het in drievoud over: op 15, 22 en 29 november heffen ze opnieuw het glas bij respectievelijk Jaga (Diepenbeek), Reynaers Aluminium (Duffel) en Renson (Waregem).

Fabrikanten, architecten, ingenieurs, aannemers en allerhande andere bouwprofessionals krijgen een hele dag lang een architecturale cocktail voorgeschoteld vol presentaties, case studies en panelgesprekken. Als hoofdsponsor van dit grootse BIM-event klinken wij vanzelfsprekend mee.

Op het menu

Voormiddag

Hoe moet je als fabrikant omgaan met BIM? Hoe laat ik BIM-objecten maken? Onder welke formaten? Hoe zorg ik ervoor dat architecten, ingenieurs en aannemers mijn BIM-objecten ook gebruiken? Waar moet ik de BIM-objecten publiceren? Wat als er wijzigingen doorgevoerd worden aan mijn producten? De Marketingverantwoordelijken en BIM-specialisten van fabrikanten zullen de voormiddag zeker weten smaken. Doorwinterde BIM-specialisten en gemotiveerde fabrikanten met heel wat BIM-ervaring beantwoorden er dan al hun vragen.

Namiddag

De fijnproevers onder de bouwprofessionals komen ook in de namiddag zeker niets tekort. BIMtonic gaat dan dieper in op enkele specifieke BIM-thema’s waar elke BIM-gebruiker vroeg of laat mee te maken krijgt. Het geheel wordt afgesloten met een uitvoerig panelgesprek waarbij iedereen de kans krijgt om vragen te stellen aan een specialistenpanel.

Raadpleeg hier het volledige programma.

À la carte

Hoewel het doelpubliek in de voor- en namiddag lichtjes verschilt, is toch elke bouwprofessional op alle sessies welkom. ’s Middags wordt iedereen een broodjeslunch aangeboden.

Wie aanwezig is op het event bij Reynaers Aluminium kan voor of na de lunch ook een bezoek brengen aan Avalon, de Virtual Reality (VR) simulatieruimte die je toelaat om toekomstige gebouwen te bezoeken in een virtuele omgeving. Een bezoek aan de Avalon-ruimte duurt ongeveer 20 minuten. Bezoekers worden ingedeeld in groepen van rond de 8 personen.

Smakelijke restorestjes

Bij het verlaten van de evenementen krijgt iedere BIM-enthousiasteling een goodiebag met een gratis exemplaar van het BIMtonic-magazine, waarin dieper wordt ingegaan op enkele aspecten die aan bod komen tijdens de events.

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu nog vlug in voor deze uitzonderlijke BIM-tastings.

Praktisch

Waar?

  • 15 november 2018: bij Jaga in Diepenbeek
  • 22 november 2018: bij Reynaers Aluminium in Duffel
  • 29 november 2018: bij Renson in Waregem

Voor wie? Fabrikanten, architecten, ingenieurs, aannemers en allerhande andere bouwprofessionals: iedereen is welkom!

Prijs?

  • De events zijn gratis voor architecten, ingenieurs en aannemers.
  • Fabrikanten die klant zijn bij BIMtonic, architectura.be, Redactie Palindroom of intsite.be hebben ook gratis toegang.
  • Voor andere fabrikanten geldt een toegangsprijs van €50 (excl. btw, inclusief magazine en lunch). Hiervoor wordt nadien een factuur bezorgd.

Inschrijven? Dat doe je hier.

Let op: op voorhand inschrijven is verplicht. Wie niet komt opdagen zonder te verwittigen, ontvangt per post een exemplaar van het BIMtonic-magazine samen met een factuur van €50 (excl. btw).

 
www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660