Gebruikersdagen in maart

Wachten jullie ook vol ongeduld op de start van de inschrijvingen voor de Gebruikersdagen? Nog even geduld tot volgende week! Verder lezen »

INTERIORCAD 2018: wat is er nieuw?

Een upgrade zou geen vooruitgang zijn als er niet heel wat verbeteringen en uitbreidingen van het reeds bestaande aanbod aan vasthingen. Interiorcad 2018 lost die belofte alvast ruimschoots in.. Verder lezen »

WEBINAR: A Placemaking approach to design

Vind jij het je taak als architect om verder te denken dan het pure ontwerp? Wil jij de toekomstige gebruikers van jouw design stimuleren om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van hun nieuwe omgeving? Markeer dan woensdag 21 februari 2018 in je agenda. Verder lezen »

AR spreekt tot de verbeelding

Je eigen ontwerp alvast eens in haar toekomstige omgeving neerplanten om te zien of het je klanten bevalt? Kleine discrepanties ontdekken tussen je getekende design en de werkelijke uitvoering ervan? Voor de Vectorworks-gebruiker is het niet langer toekomstgefluister, maar wel een toegevoegde realiteit. Verder lezen »

Gebruikersdagen 2018 op 20 en 29 maart

Markeer het alvast in je agenda: op 20 en 29 maart organiseren we opnieuw de populaire Vectorworks Gebruikersdagen. Verder lezen »

15-17/01/2016 - CUE2018, Rotterdam

Design Express nodigt je van harte uit voor een bezoek aan CUE2018, de tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie die van 15 tot 17 januari plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. Verder lezen »

Gratis workshop voor tuiniers in Gouda

Ben je tuinarchitect of hovenier, maar nog geen Vectorworks-gebruiker? Ontdek hoe vlot je jouw creatief tuinidee omzet naar een verbluffend ontwerp in Vectorworks tijdens onze gratis workshops Tuin. Verder lezen »

Vectorworks 2018 introduceert Message Center

Vectorworks 2018 introduceert slim Message Center Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Vectorworks, maar ben je geen fan van de vele nieuwsbrieven in je mailbox? Vectorworks 2018 has got the message! Verder lezen »

BullGuard

Gebruik je een product van BullGuard Internet Security in combinatie met Vectorworks? Dan heb je misschien ook al gemerkt dat deze twee geen vrienden zijn... Verder lezen »

9-11/01/2018 - Groene Sector Vakbeurs, Hardenberg

Kom ons een bezoekje brengen op stand 223 van De Groene Sector Vakbeurs, hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche.  Verder lezen »

1/2/2018 - Dag van de Openbare Ruimte, Brussel

Als openbare ruimte jouw ding is, moet je op 1 februari op de Dag van de Openbare Ruimte te Brussel zijn. Niet alleen voor een demonstratie van Vectorworks Landschap 2018 op stand 4.50, maar ook voor een lezing van Design Express over BIM voor stedenbouw en  landschap. Verder lezen »

Gratis studentenversie Vectorworks 2018

Ben je student en sta je te popelen om aan de slag te gaan met de nieuwste software van Vectorworks? Ga dan snel naar het studentenportaal voor je download! Verder lezen »

15-16/11/2017 - Festivak, Utrecht (NL)

Festivak is dé vakbeurs voor evenementen - en dus een must voor Design Express. Ontdek Vectorworks Spotlight 2018, Vision en de nieuwe add-on module Braceworks op stand 17. Verder lezen »

Nederlandstalige Vectorworks 2018

Vectorworks 2018 biedt een waaier aan krachtige mogelijkheden die het modelleren versnellen, je werkmethode verbeteren en je de voordelen van BIM laten ontdekken. Ook de Nederlandstalige versie is nu beschikbaar. Verder lezen »

BIM voor stedenbouw en landschap - Lezing

Op de Dag van de Openbare Ruimte bundelen het advies- en ontwerpbureau IMOSS en Design Express hun kennis tot een toekomstgerichte lezing voor stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. De opname van 'BIM voor stedenbouw en landschap: de brug tussen ontwerp en data' is nu online beschikbaar. Verder lezen »

MacOS High Sierra

Op 25 september lanceert Apple een update van haar OS X: macOS High Sierra. Net als bij voorgaande updates raden we af deze te installeren tot Vectorworks, Inc. een update van Vectorworks uitbrengt die de volledige compatibiliteit garandeert. Verder lezen »

Vectorworks 2018 is er!

Het is zover: Vectorworks 2018 is er. Met nieuwe, gespecialiseerde gereedschappen in Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Vision, Studio en Standaard kunnen ook Benelux-ontwerpers uit verschillende vakgebieden binnenkort aan de slag. Verder lezen »

Dit najaar: gratis demo interiorcad voor interieurbouwers

Ben je interieurbouwer en op zoek naar een gebruiksvriendelijk tekenpakket om snel je kasten uit te werken in 2D en 3D? Ontdek wat interiorcad voor je kan doen tijdens een gratis demo door onze interieurbouwexpert Willem. Verder lezen »

27-28/09/2017 - Dag van de Openbare Ruimte, Utrecht (NL)

Als openbare ruimte jouw ding is, moet je op 27 en 28 september op de Dag van de Openbare Ruimte te Utrecht zijn. Niet alleen voor een demonstratie van Vectorworks op stand 3.1.08, maar ook voor een lezing van Design Express i.s.m. IMOSS. Verder lezen »

Ontwerpprijs voor studenten: de winnaars van 2017

Voor de derde keer op rij gingen we op zoek naar de meest getalenteerde student-ontwerpers in de Benelux. Dat leverde vier enthousiaste winnaars op. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660