10 redenen om te upgraden naar Vectorworks 2019

Vorig jaar zag de nieuwste versie van Vectorworks het licht. Vectorworks 2019 biedt zowel nieuwe als verbeterde functies. De 10 belangrijkste redenen om te upgraden naar deze uitgebreide versie zetten we hier voor jou op een rij. Verder lezen »

Mosa verbetert exportmogelijkheden

Exporteer je tegeloppervlakken direct naar Vectorworks dankzij de geüpgraded Mosa Pattern Generator®. Verder lezen »

Luxibel werpt licht op Vectorworks Spotlight

De exclusieve bibliotheken voor Service Select-leden blijven groeien. Steeds meer grote bedrijven laten hun producten omzetten in 3D-symbolen opdat jij als ontwerper er vlot mee aan de slag kunt in Vectorworks. Zo ook AED group Verder lezen »

De Layher-bibliotheek staat in de steigers

Een spetterend podium, stevige tribunes en toegankelijke voetgangersbruggen: jouw ontwerp steelt de show, dankzij de Layher-3D-symbolen in de Vectorworks Spotlight-bibliotheek voor Service Select-gebruikers. Verder lezen »

Vectorworks in beeld: het Rittermangebouw van bpr architects

Toen de Britse overheid enkele jaren geleden besliste dat al haar bouwprojecten vanaf 2016 volgens de Level 2-principes van BIM zouden moeten verlopen, gooide bpr architects haar volledige workflow om. Verder lezen »

Design Express op bijscholing

Op vrijdag 11 januari zijn onze medewerkers wellicht iets moeilijker bereikbaar door een interne trainingsdag. Verder lezen »

Gratis workshop voor tuiniers

De gratis workshops voor groenprofessionals waren de afgelopen jaren een uitzonderlijk succes. Ook deze winter staat de workshop weer op onze - en hopelijk ook jouw - agenda. Verder lezen »

Kerstvakantie bij Design Express

Op dinsdag 25 december en dinsdag 1 januari zullen de kantoren van Design Express gesloten zijn. Alle andere werkdagen van de kerstvakantie kun je ons wel bereiken. Verder lezen »

Gratis demo voor interieurontwerpers

Wil je als interieurontwerper echt alles kunnen opbouwen van de muren en de ramen tot en met de juiste bloempot op de vensterbank? Houd je van een overzichtelijke 2D-weergave, maar ben je wel benieuwd naar ontwerpen in 3D? Schrijf je dan zeker in voor een van onze gratis demosessies specifiek voor interieurontwerpers. Verder lezen »

macOS Mojave

Apple lanceert een update van haar OS: macOS Mojave. Net als bij voorgaande updates raden we af deze te installeren tot Vectorworks, Inc. een update van Vectorworks uitbrengt die de volledige compatibiliteit garandeert. Verder lezen »

15-17/01/2019 - GROENE SECTOR, HARDENBERG

Van 15 tot en met 17 januari verzamelt iedereen met groene vingers in Hardenberg voor de twintigste editie van De Groene Sector Vakbeurs, hét kennis- en contactmoment voor de groene branche. Verder lezen »

Gratis BIM-workshops in Gouda

Ontdek deze winter alle tips & trucs van Building Information Modeling tijdens onze gratis workshop voor nieuwe BIM'ers. Verder lezen »

Gratis demo voor interieurbouwers

Ben je interieurbouwer en op zoek naar een gebruiksvriendelijk tekenpakket om snel je kasten uit te werken in 2D en 3D? Ontdek wat interiorcad voor je kan doen tijdens een gratis demo door een van onze interieurbouwexperts. Verder lezen »

BIMtonic heft het glas op 15, 22 en 29 november

Vorig jaar werd de eerste BIMtonic met succes op tafel gezet. Dit jaar doen de organisatoren het in drievoud over Verder lezen »

Slimmer ontwerpen dankzij de Vectorworks-webinars

Je wilt de overstap van 2D naar 3D maken. Je zou graag BIM in je workflow integreren. Je houdt het liefst de touwtjes in handen met Marionette. Je wilt tijd besparen met Rigging en Load Calculations. Je droomt van vlotte irrigatieontwerpen… Maar hoe begin je daar nu aan? Verder lezen »

Vectorworks in beeld: Villanova Icône

In 2015 won architectenbureau Hamonic+Masson & Associés de ontwerpwedstrijd voor het Villanova Icône project, een urban appartementsgebouw voor de Franse projectontwikkelaar Nexity. Vandaag is dit iconische ontwerp uitgeroepen tot themabeeld voor BIM in Vectorworks 2019. Verder lezen »

Nederlandstalige Vectorworks 2019 nu beschikbaar

Het is zover: de Nederlandstalige en Franstalige versies van Vectorworks 2019 zijn beschikbaar in de Benelux. Vectorworks 2019, dat betekent sneller en efficiënter werken dankzij de nieuwe en verbeterde gereedschappen in Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Studio, Standaard, Braceworks™ en Vision. De lokale versie van deze nieuwe release bevat zoals steeds gereedschappen en instellingen die aangepast zijn aan de noden van de Benelux-markt. Verder lezen »

Summercamp in Vlaanderen: een terugblik

Deze zomer organiseerden we opnieuw Summercamp, dé bijspijkercursus Vectorworks voor ontwerpstudenten. Ook deze vierde editie was een succes. Een terugblik... Verder lezen »

18-22/10/2018 - Biënnale Interieur, Kortrijk

Tussen 18 en 22 oktober kan je ons komen vergezellen in hal 4 van de Biënnale Interieur te Kortrijk, hét totaalevenement voor alles wat met hedendaagse interieurarchitectuur te maken heeft. Verder lezen »

21-25/10/2018 - Prowood, Gent

Ontdek Vectorworks interiorcad op stand 2348 van Prowood in Gent. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660