18/10/2018 - Meesters in de tuin, Cuijk

Hoe word je Meester in de Tuin? Met Vectorworks, natuurlijk! Het Meesters in de Tuin-event in het Inspyrium in het Nederlandse Cuijk is dit jaar alleen op uitnodiging te bezoeken. Wij zijn als trotse partner exclusief verbonden aan het Meesters in de Tuin-platform en zullen op donderdag 18 oktober dan ook op het event aanwezig zijn. Verder lezen »

18-22/10/2018 - Biënnale Interieur, Kortrijk

Tussen 18 en 22 oktober kan je ons komen vergezellen in hal 4 van de Biënnale Interieur te Kortrijk, hét totaalevenement voor alles wat met hedendaagse interieurarchitectuur te maken heeft. Verder lezen »

21-25/10/2018 - Prowood, Gent

Ontdek Vectorworks interiorcad op stand 2348 van Prowood in Gent. Verder lezen »

Gratis demo voor interieurbouwers

Ben je interieurbouwer en op zoek naar een gebruiksvriendelijk tekenpakket om snel je kasten uit te werken in 2D en 3D? Ontdek wat interiorcad voor je kan doen tijdens een gratis demo door onze interieurbouwexpert Willem. Verder lezen »

Mojave al geïnstalleerd?

Het nieuwste besturingssysteem van Apple is gelanceerd. Zoals ieder jaar vraagt deze update ook bij ons om enkele last-minute aanpassingen. Wacht dus nog even met de installatie van macOS Mojave en hou onze website in het oog. Verder lezen »

macOS Mojave

Apple lanceert een update van haar OS: macOS Mojave. Net als bij voorgaande updates raden we af deze te installeren tot Vectorworks, Inc. een update van Vectorworks uitbrengt die de volledige compatibiliteit garandeert. Verder lezen »

De toegepaste architect: tolk van de bouwwereld

‘Teken eens een huis.’ De opdracht klinkt eenvoudig, behalve voor de ontwerpstudent. Een student in de architectuur moet dan ook met zoveel zaken rekening houden als hij een gebouw op papier zet. Te beginnen bij zijn eigen sterktes,  Verder lezen »

Vectorworks 2019 is er

Het is zover: Vectorworks 2019 is er. Alle gebruikers in de Benelux kunnen binnenkort sneller en efficiënter werken dankzij de nieuwe en verbeterde gereedschappen in Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Studio, Standaard, Braceworks™ en Vision. Verder lezen »

Gratis webinars Vectorworks 2019

Ben je net zo enthousiast over de komst van Vectorworks 2019 als wij? Schrijf je snel in voor de gratis webinars van Vectorworks, Inc. en ontdek alle innovaties en verbeteringen van de nieuwe Vectorworks Spotlight, Architectuur en Landschap. Verder lezen »

Online storing bij Vectorworks, Inc. op 11 september

Door netwerkproblemen van Vectorworks, Inc. zijn bepaalde online diensten van Vectorworks momenteel niet beschikbaar. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Vectorworks 2019: wekelijkse sneak peek

Het is weer zover: de nieuwste Vectorworks-versie komt eraan! Tot aan de lancering bieden we jullie iedere week een voorproefje van de aanstormende nieuwigheden in Vectorworks 2019. Verder lezen »

26-27/09/2018 - Vakbeurs Openbare Ruimte, Utrecht

Ben je actief in de openbare ruimte, dan moet je op 26 en 27 september op de Vakbeurs Openbare Ruimte te Utrecht zijn. Registreer je online voor een gratis ticket en kom langs op stand 3.1.08 voor een uitgebreide softwaredemonstratie, handige tips&tricks of een leuk praatje. Verder lezen »

Summercamp op SteeOwee in Delft

Een bijzonder editie van Vectorworks Summercamp op SteeOwee aan TU Delft. Dat jaarlijkse Eerstejaarsweekend, georganiseerd door Studievereniging D.B.S.G. Stylos, dompelt nieuwe studenten Bouwkunde meteen onder in een weekend van bouwkunde-gerelateerde activiteiten en feestjes. Verder lezen »

12-13/09/2018 - Architect@work, Rotterdam

Op 12 en 13 september vind je ons op stand 149 van Architect@Work in Rotterdam. Kom dankzij de Vectorworks-toegangscode gratis langs en ontdek de nieuwste Vectorworks-innovaties. Verder lezen »

7-8/11/2018 - Festivak, Mechelen

Festivak is dé vakbeurs voor evenementen - en dus een must voor Design Express. Ontdek Vectorworks Spotlight, Vision en de add-on module Braceworks op stand 76. Verder lezen »

Dit najaar: gratis demo voor interieurbouwers

Ben je interieurbouwer en op zoek naar een gebruiksvriendelijk tekenpakket om snel je kasten uit te werken in 2D en 3D? Ontdek wat interiorcad voor je kan doen tijdens een gratis demo door onze interieurbouwexpert Willem. Verder lezen »

moveART: kunst in beweging met Marionette

De moveART design studio in Zwitserland weet steeds te boeien met haar uitzonderlijke ontwerpen. Hun unieke vormen komen tot leven met behulp van Marionette, de volledig geïntegreerde algoritmische modelleertool van Vectorworks.   Verder lezen »

NIEUW in Vectorworks 2018 SP3: gereedschap Binnenraam of -deur

Vandaag vallen we met de binnendeur in huis, want het gereedschap Binnenraam of -deur is gearriveerd! Verder lezen »

De digitale bouwaanvraag

De digitale bouwaanvraag is sinds kort een feit in Vlaanderen. Maar hoe ga je er als architect mee aan de slag? Verder lezen »

Vectorworks op het WK

Vectorworks en voetbal... geen goede match? Natuurlijk wel!  Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660