Vectorworks 2019: wekelijkse sneak peek

Het is weer zover: de nieuwste Vectorworks-versie komt eraan! Vanaf nu tot aan de lancering bieden we jullie iedere week een voorproefje van de aanstormende nieuwigheden in Vectorworks 2019. Deze week: de klassen- en lagenfilters. Verder lezen »

Dit najaar: gratis demo voor interieurbouwers

Ben je interieurbouwer en op zoek naar een gebruiksvriendelijk tekenpakket om snel je kasten uit te werken in 2D en 3D? Ontdek wat interiorcad voor je kan doen tijdens een gratis demo door onze interieurbouwexpert Willem. Verder lezen »

moveART: kunst in beweging met Marionette

De moveART design studio in Zwitserland weet steeds te boeien met haar uitzonderlijke ontwerpen. Hun unieke vormen komen tot leven met behulp van Marionette, de volledig geïntegreerde algoritmische modelleertool van Vectorworks.   Verder lezen »

12-13/09/2018 - Architect@work, Rotterdam

Op 12 en 13 september vind je ons op stand 149 van Architect@Work in Rotterdam. Kom dankzij de Vectorworks-toegangscode gratis langs en ontdek de nieuwste Vectorworks-innovaties. Verder lezen »

NIEUW in Vectorworks 2018 SP3: gereedschap Binnenraam of -deur

Vandaag vallen we met de binnendeur in huis, want het gereedschap Binnenraam of -deur is gearriveerd! Verder lezen »

De digitale bouwaanvraag

De digitale bouwaanvraag is sinds kort een feit in Vlaanderen. Maar hoe ga je er als architect mee aan de slag? Verder lezen »

26-27/09/2018 - Vakbeurs Openbare Ruimte, Utrecht

Als openbare ruimte jouw ding is, moet je op 26 en 27 september op de Vakbeurs Openbare Ruimte te Utrecht zijn. Registreer je online voor een gratis ticket en kom langs op stand 3.1.08 voor een uitgebreide softwaredemonstratie, handige tips&tricks of een leuk praatje. Verder lezen »

18-22/10/2018 - Biënnale Interieur, Kortrijk

Tussen 18 en 22 oktober kan je ons komen vergezellen in hal 4 van de Biënnale Interieur te Kortrijk, hét totaalevenement voor alles wat met hedendaagse interieurarchitectuur te maken heeft. Verder lezen »

21-25/10/2018 - Prowood, Gent

Ontdek Vectorworks interiorcad op stand 2348 van Prowood in Gent. Verder lezen »

7-8/11/2018 - Festivak, Mechelen

Festivak is dé vakbeurs voor evenementen - en dus een must voor Design Express. Ontdek Vectorworks Spotlight, Vision en de add-on module Braceworks op stand 76. Verder lezen »

Vectorworks op het WK

Vectorworks en voetbal... geen goede match? Natuurlijk wel!  Verder lezen »

Summercamp in Nederland

Ook in Nederland worden dit jaar Summercamps georganiseerd in diverse scholen. Verder lezen »

Boek nu al je groepsles voor het najaar

Het zomerse weer brengt iedereen - ook ons - dan wel in vakantiestemming, toch denken we ook al een beetje aan het najaar. Wil je je kennis van Vectorworks bijspijkeren, dan kun je nu al je groepsles boeken voor die druilerige herfstdagen.  Verder lezen »

Exporteren. Gewoon proberen.

Heb je een Vectorworks Standaard en dacht je dat Bluebeam niet voor jou was? Dan hebben wij goed nieuws: sinds de release van Vectorworks 2018 is PDF Export ook beschikbaar voor alle Standaard-gebruikers. Verder lezen »

Inschrijven voor Summercamp in Vlaanderen

Ben je ontwerpstudent en wil je je tekenskills een boost geven? Schrijf je nu in voor Vectorworks Summercamp op diverse Vlaamse campussen in augustus en september. Verder lezen »

Webweergave werpt een nieuw licht op je ontwerp

Als ontwerper ken je je design van binnen en van buiten. Bied je klanten en collega's ook die kans met de vernieuwde webweergave van Vectorworks 2018 SP3. Verder lezen »

6-8/06/2018 - Gratis naar Design District, Rotterdam

Van 6 tot 8 juni kun je ons vinden op stand V70 van Design District, hét trefpunt voor de interieurbranche. Verder lezen »

Fotogrammetrie: in 1 - 2 van foto naar 3D

Wil je een representatief 3D-model creëren ter verbetering van een bestaande situatie, maar heb je noch de tijd, noch het geld om metingen uit te voeren, complexe vormen te modelleren of een laserscan te laten maken? Als lid van Vectorworks Service Select heb je sinds kort genoeg aan enkele doordachte foto’s op Vectorworks Cloud Services (al dan niet geïntegreerd met Dropbox of Google Drive) om je omgeving in 3D te doen herrijzen. Verder lezen »

5 mythes over BIM ontkracht

Met Vectorworks is de overstap naar BIM een eitje. Vergeet alle sterke verhalen en ontdek hoe we vijf mythes over BIM makkelijk ontkrachten aan de hand van een project van bpr architects. Verder lezen »

Permanente vorming voor Vlaamse architecten

Wist je dat de professionele Vectorworks-trainingen van Design Express geaccrediteerd zijn door de erkenningscommissie van de Orde van Architecten in Vlaanderen? Dat betekent dat je door het volgen van deze trainingen punten kan verzamelen in het kader van de permanente vorming voor architecten. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660